Roaccutan-szemöldök

Kedves Dr Bodnár Edina! Köszönöm szépen a választ.Legközelebb szemöldök festésnél szólok a kozmetikusnak ha csíp mossa le, bár most is szóltam és azt mondta hogy nem baj ha csíp pedig mondtam hogy szedem a roaccutant. Márcsak annyi kérdésem lenne hogy most ezzel az egyszeri alkalommal nem e okoztam magamnak kárt, tehát hogy emiatt ugye nem fog kihullani a szemöldököm vagy ilyesmi? És mitől csíphetett? érzékenyebb lett a bőröm a szemöldökfestékre? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza Roaccutan témában

Kedves Kérdező!

Egyszeri alkalommal, ha nem alakult ki tartós bőrpír, akkor nem okozott károsodást. Roaccutan szedés során érzékenyebbé válik a bőr mindenféle kozmetikai és sebészeti kezelésre, ill. a napfényre.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. szeptember 11., 13:36; Megválaszolva: 2009. szeptember 11., 13:36
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Roaccutan kiürülése
Tisztelt Doktornő! 9 hónapig szedtem Roaccutant, amit két hete hagytam abba körülbelül. Mozgás, illetve terhelés hatására már a kúra előtt is...
Trombózis
Tisztelt Doktor nő/úr! 2 hónapja a bőrgyógyászom roaccutant írt fel, amely mellé fogamzásgátló szedését javasolta. A nőgyógyászom a...
Kérdés Dr Bodnár Edinához
Kedves Doktornő! Roaccutant szedek és ma voltam befestetni a szemöldökömet.Eléggé csípett miután a kozmetikus felvitte szóltam is neki ezért hogy...
Roaccutan
Kedves Doktornő! Roaccutant szedek napi 10 mg-t. A nappal vigyázok, ahogy lehet kerülöm.De ma sajnos kmicsit figyelmetlen voltam ugyanis vezettem kb oda...
Roaccutan
Kedves Doktornő! Már irtam Önnek kb 2 hónapja hogy a roaccutan mellett szemhéjgyulladás alakult ki nálam.Előszőr 40 mg-t szedtem aztán 30at (mikor...