• Sebgyógyulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Most találtam rá erre az oldalra és előre is elnézést, hogy kérdésekkel bombázok mindenkit( ma már kettőt írtam. A mostani kérdésem az lenne, hogy van e valami oka a lassú sebgyógyulásnak. Akármilyen kis sebem van, nagyon hosszú idő alatt gyógyul be és nem is szépen, hegek, vöröses-lilás foltok maradnak utána. Nagyon zavaró, 20 éves vagyok, és úgy nézek ki, mint egy oroszlánvadász. Van e erre esetleg valamilyen megoldás.

        WEBBeteg szakértő válasza a sebgyógyulás témában

        Kedves Kérdező!
         
        Elhúzódó sebgyógyulás hátterében az Ön korában gyógyszerhatás vagy a kötőszövetet érintő betegség állhat. A pontosabb megítélés miatt  mindenképpen érdemes panaszával bőrgyógyászati szakrendelés felkeresése, ahol meg tudják nézni a korábbi nehezen gyógyuló sebeket. Ki tudják zárni esetleges betegség jelenlétét. Ilyen problémák esetén a fizikális vizsgálat nélkül érdemi tanácsot adni nehéz. Javaslom forduljon bizalommal bőrgyógyászati szakrendeléshez.

         Dr. Boros Miklós

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-27 20:53:14; Megválaszolva: 2011. július 29., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy