Bőrbetegség

segicséget szeretnék kérni mert a hátamon és a melkasomon barnaés ezeket ha levakarom mintha hámlana a bőröm lejön de ujra viszanő  ha nappal érintkezek és mellé pici átlácó hójagok amiket általában kidurantok viz letvolna bene utánna nyoma nemarad a lábam és a fejem meg a nyakam kivételével mindenhol megjelenik de csak ha huzamosabb időt töltök a napon és a napon gyengeség fogel a szemeim megfájdulnak és minimális szédülés kap el de az utóbbi tünetek este vagy ha nemmegyek ki a házból nap közelbe akkor nem jelentkeznek sőt egyiksem a vérnyomásom is a napon ingadozik evel élek már mióta megszületem és megoldást szeretnék kérni és választ hogy milehet ez? utánna néztem és ez a napallergiánál másabb de majdnem azthiszem igy mondják fotofóbia csak a bőr kiütések nem stimelnek egyáltalán nem birok a napon lenni kedves doktor kérem segicsen akár válaszal hogy miez akár megoldásal sürgőslenne mert igy iskolába jániis nagyon nehéz főleg nyáron kapucnis pulóverben és hoszunadrágban meg napszemüvegben előreis köszönöm segicségét ja és a szemfogaim hát majdnem monthatom hogy félcentivel nagyobak mint a többi fogam

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza fényérzékenység témában

Kedves Kérdező!

Egy ún. fényszakrendelést érdemes lenne felkeresnie, ilyet bőrklinikákon, illetve nagyobb bőrgyógyászati osztályokon talál. Ha egyértelműen a napsugárzással függnek össze tünetei, akár belsőleges, akár külsőleges fényérzékenyítő anyag is kiválthatja a tüneteit, viszont ezt csak kivizsgálással lehet tisztázni.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2009. augusztus 10., 19:42; Megválaszolva: 2009. augusztus 10., 19:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szívinfarktus után szolárium?
Tisztelt WebBeteg! Tavaly szeptemberben myocardiális infarktusom volt. Katétereztek, és megállapították, hogy egy 25%-os szűkület maradt a...
Fényérzkeny bőr?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Húgyúti fertőzésre háziorvosom Ciprinol 500mg tablettát írt fel és azt mondta, bár szép az idő, ne menjek napra miatta....
Okoz-e fényérzékenységet a Duac...
Tisztelt Cím! Érdeklődöm, hogy a Duac gél (összetevők: benzoil-peroxid és klindamicin-foszfát) arcon történő alkalmazás esetén okoz-e...
Fényérzékenység
Tisztelt doktorur/doktorno! Azt szeretnem megtudni hogy ha mar jartam borgyogyasznal es fenyerzekenyseget allapitott meg nalam es kaptam gyogyszereket ra...
Melanóma eltávolítás után milyen...