Komoly probléma?

Tisztelt Doktorm Úr/Nő! Egy könnyedén kitapintható kemény csomót észleltem férjem (35 éves) jobb oldalán (eléggé terjedelmessé vált pocakján) . Véleményem szerint évek óta ott lehet. Véletlenül vettem észre. Panaszt nem okoz, így nem igazán tudom rábeszélni, hogy nézesse meg szakemberrel. Véleménye szerint jelenthet komoly problémát, vagy ártalmatlan "zsírcsomó"-ról lehet szó? Köszönettel: Zita

Dr. Csuth Ágnes válasza bőrdaganat témában

Kedves  Zita!

Valószínűleg rosszindulatú etérés nem áll fenn, tekintettel arra, hogy évek óta fennáll az elváltozás és nem változik, ennek ellenére teljes bizonyossággal rosszindulatú folyamat csupán ez alapján nem zárható ki. Mutassák meg bőrsebészeti szakrendelésen.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. augusztus 10., 16:00; Megválaszolva: 2009. augusztus 10., 16:00
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrdaganat lenne?
Tisztelt Doktorúr/ Doktornő! Az utóbbi hónapokban észrevettem a hátamon egy fájdalmas bőrelváltozást. Vajon lehet-e ez valamilyen daganat?
Diagnozis Keratoacantoma, ez...
Tisztelt Doktornő Én már kérdeztem a szemölccsel kapcsolatban Őntől, és elmentem bőrgyógyászhoz aki a leletre azt írta rá hogy 6 mm átm-ű...
B-sejtes Lymphoid hyperplasia
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2007-ben volt egy borsó nagyságú, kiemelkedő, gyulladtnak látszó csomó a hátamon. Kimetszették, és a szövettan...
Piros bőrelváltozás a mellen
Tisztelt Doktornő! Tegnap este fürdéskor vettem észre a jobb mellem kéz felőli oldalán egy gombostűfejnyi alvadtvér színü kis pontot. Olyan mint...
Bőrsérülések ujjakon