Benőtt köröm

Kedves Doktor Úr!
15 éves lányomnak már korábban is volt benőtt körme mindkét lábán a nagyujján. Az egyiket megcsinálták neki tavasszal az volt a rosszabbul kinéző. Azóta azzal nemvolt panasz, de viszont most nagyon fájlalja a másik lábujját azt mondja hogy az egész ujja fáj kisugárzóan picit a lábfejébe, bevallom én is hogy lilás szinű ez a terület. Az orvosunk szabadságon van már a nyárra sajnos. Nem tudom keressek e most hirtelen egy másik orvost vagy "nem kell aggódni" kibirja addig. Ön szerint várjak addig vagy ne? Köszönettel: Beáta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza benőtt köröm témában

Kedves Beáta!

A benőtt köröm és a körömágy-gyulladás nagyon fájdalmas, szerintem az lenne a legjobb, ha egy másik orvosnak megmutatnák, és ő megtélné, hogy mennyire súlyos esetről van szó. Nem érdemes várni vele.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 29., 10:24; Megválaszolva: 2009. július 29., 10:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Köröm benövés
Tisztelt Uram/Hölgyem! Olyan gondom volna h rosszul vágtam le a lábkörmöm a nagyujjamon és benőtt a körmöm. A körmöm már sikerült kivágni...
Vadhús
Hogy tudom megálapitani hogy egy benött körömnél sebb van vagy vadhus?
Kórszövettani lelet értelmezése
K Ó R S Z Ö V E T T A N I L E L E T Beteg neve........: Józsefné Szalai Tünde Azonosító: 2021/006784 Születési dátum...: 1960.05.03 KBA......:...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás