Mit lehet csinálni a kezemmel?

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

 

Amint a képen is látható, egyik karom és a vállam festéksejtes elváltozásban szenved, születésem óta. Úgy hallottam, ezt úgy kezelik, mint nem műthető anyajegy. Kérdésem, hogy van e valamilyen mód, ennek kezelésére? Krém, vagy ilyesmi? Vagy ehhez plasztikai műtét szükséges? vagy az sem lehetséges?

Üdvözlettel:

 

Stifter Viktória

Dr. Bodnár Edina válasza pigmentfolt témában

Kedves Kérdező!

Sajnos nincs olyan módszer, ami nyom nélkül "elmulasztaná" ezt az anyajegyet. A plasztikai sebészeti beavatkozásoknak is nyoma van, és csak több lépésben lehetséges a megoldás. Mint pigmentfoltot lézerrel meg lehet próbálni eltűntetni.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. augusztus 05., 16:45 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 05., 16:45
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Barna folt a derekamon
Tisztelt Doktornő! Pár hete vettem észre a derekam fölött egy kis barna foltot. Nem viszket, nem hámlik, nem dudorodik ki. A nyáron sokat...
Pigmenthalványítás-terhesség
Szép napot! Pár éve napégés miatt jelentkezett az arcomon pigmentfolt. Halványítására unitone 4 krémet használtam, ami hatására csak a nyári...
Mitől van az ha pigment foltos valaki?...
MITŐL VAN AZ HA PIGMEN FOLTOS VALAKI?
Anyajegyszerű terjedő foltok
TIsztelt Doktornő! Körübelül másfél éve 3 kis barna anyajegy pötty jelent meg a péniszemen. Az utóbbi időben figyeltem fel rá, hogy...
Bőrelváltozás
Tisztelt Doktornő! A gátmetcésemtől 1 centimétere van egy sötétbarna folt. Anyajegy színű vagy sötétebb barna nem kiemelkedő, de edig nem volt...