• Diabetesz láb

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Édesanyám cugorbeteg és a talpán fekélyes nyuk alakult ki ill. bőrkeményedés. Tudna nekem ajánlani valami kenőcsöt ill. eljárást amivel lehetne enyhíteni fájdalmát? Segítségét köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a diabéteszes láb témában

        Kedves Kérdező!

        Minél előbb keressenek fel egy sebészeti vagy egy egy kifejezetten krónikus sebek kezelésével foglalkozó bőrgyógyászati szakrendelést. Az édesanyja esetében az apró sebek is könnyen elfertőződhetnek, krónikussá válhatnak, nehezen gyógyulnak, ezért kell a gyors beavatkozás. Aká intelligens kötszer pl. Actisorb, Tielle, stb. alkalmazása is szóba jön, efelől a szakrendeléseken érdeklődhetnek, ezek alkalmazásával nagyon jó tapasztalatok vannak és a beteg részéről napi kötözésre járást sem igényel.

        Mielőbbi gyógyulást kívánok az édesanyjának!

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2009-07-31 09:33:09; Megválaszolva: 2009. július 31., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DoktorNő! 22 éves férfi vagyok. 9 hónapja kiütések az alábbi folyamat szerint jöttek ki a testemen: Minden nap délután 5-6-7 óra körül elkezd viszketni egy véletlenszerű ponton, odanézek és meglátom, hogy egy icipici...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció