Vírusos szemölcs eltávolítás

Tisztelt doktor úr/doktornő! Fiamnak vírusos szemölcsöket távolítottak el kanállal a térdéről2 hete. A helyük bevarrasodott, de még nem estek le. Mivel jövő héten megyünk nyaralni, szeretném megkérdezni, hogy így be lehet-e menni a strandon a vízbe, vagy létezik-e valamilyen készítmény, amitől a varr hamarabb leesik. Válaszát köszönöm.

Dr. Csuth Ágnes válasza pörk leesése témában

Kedves Kérdező!

A pörkök leesését szárító sebhintőporozással lehet valamelyest gyorsítani, de amíg a pörkök le nem esnek, ne menjen a kisfiú a vízbe, mert könnyen felázhat, fertőződhet a bőre.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. július 22., 09:34 ;Megválaszolva: 2009. július 22., 09:34
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...