Méhszúrás, fájdalom, duzzanat 4 nap után újra

Négy napja megszúrt egy méh a bal kislábujjam tövében. A fullánkot kiszedtem, a szúrás helye estére beduzzadt és fájt, nem tudtam ráálni a lábamra. Tettem rá ecetes borogatást, másnap rggelre le is lohadt, a fájdalom is elmúlt, este még kocogni is tudtam vele. Rá két napra azonban arra ébredtem, hogy ismét fáj, és duzzadt, viszont erősebben, mint első nap. Négy nap után visszajöttek a tünetek a "semmiből". Kérdésem, hogy ez még belefér a normális méhszúrás lefutásába, vagy esetleg komolyabban oda kell rá feigyelni? Köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza méhcsípés témában

Kedves Kérdező!

Keressen fel bőrgyógyászt a panaszával, egy kis seb is felülfertőződhet.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 27., 12:05; Megválaszolva: 2009. július 27., 12:05
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Genitális herpesz esetén ez...
Kisgyerek halanték pukli
Csomó az arcbőrben
Patológiai lelet értelmezése
Fotodinámiás terápia