Bőrpanasz

Jó napot!

Az én problémám kizárólag akkor jelentkezik, amikor strandszezon van. Amikor hazaérek, már jelentkeznek a péniszemen (makkon és a fitymán) pici piros pöttyök, amelyek nagyon viszketnek. Általában 2-3 nap alatt elmúlnak, de amennyiben naponta megyek strandra, fokozódik a dolog, néha a fityma feltelik, mintha fel lenne vizesedve. A herezacskóm is viszket, ha vakarom, könnyen sebesedik. Gombás fertőzés lehet, cagy csak egyszerűen túl érzékeny a bőrőn a "piszkos" vízre?

Dr. Bodnár Edina válasza bőrkiütés a fitymán témában

Kedves Kérdező!

Irritáció és fertőzés is okozhatja a panaszokat. Érdemes lenne kivizsgálni, hogy nem áll-e fertőzés a háttérben.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. július 22., 08:46 ;Megválaszolva: 2009. július 22., 08:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...