Válasz: Vérhólyag

Jónapot!

Sajnos születésem óta mozgássérült vagyok, és pont az ortopéd szandál csinálta a vérhólyagot, és és lehet hogy geny hólyagot a másik lábmon, de ezt nem tudom biztosan!:- (Anyukám kiszúrta a vérhólyagot, remélem jól tette! A másik lábamon, ahol a genyes hólyag, vagy bőrkeményedés van az meg be volt kötve, be volt sebhintőporral szórva! Most nincs bekötve, annyira nem fáj már, de ott van még mind a két hólyagom! Lehet hogy az egyik börkeményedés, bár nem tudom, mert sárgás! Köszönöm a további Válaszokat! Üdvözlettel: Cselédes Alexandra

Dr. Csuth Ágnes válasza vérhólyag témában

Kedves Alexandra!

Az ortopéd szandál szerintem nem lett pontosan méretre igazítva. Régóta hordja már? Lehet kapni cipész által kifejezetten méretre készített ortopéd cipőt, ezt tb-támogatásra is meg lehet venni. Ortopéd szakorvos tud ilyet írni, beszéljék meg, mert fontos lenne a komfortérzete, a mozgás minősége, nem beszélve a sok seb kialakulása miatt is. A bőrkeményedés is el tud gennyedni, kifekélyesedhet, azt is kezelni kell.

Az alábbiakat javaslom:

Keresse meg az ortopédust, aki új cipőt ír fel. A lábon lévő hólyagokat szárítsák be, remélhetőeg, ha újból nem dörzsöli ki a cipő, azok be fognak gyógyulni, addig, ha meg tudja oldani, ne is hordja a cipőt. A bőrkeményedést egy hámlasztó kenőccsel fel lehet puhítani, ezt bízza bőrgyógyászra. Rendszeresen pedikűrözzön, ha már meggyógyult a lába. Lehet, hogy a láb rendbetétele hosszabb időt vesz igénybe, de megéri.

Nagyon jó egészséget kívánok, számoljon majd be, hogy hogyan alakultak a dolgok.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. július 17., 11:30 ;Megválaszolva: 2009. július 17., 11:30
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Vérhólyagok
Tisztelt dr.-no/úr! Néhany napja apró vérhólyagokat fedeztem fel a herezacskómon.Rákerestem az interneten és elégge ketségbe estem a hasonló...
Érszükűlet-trombózis-vérhólyag
Jó napot! Arra vonatkozóan szeretném kérni tanácsukat, hogy a Lioton Gél-lel kenhetem-e a talpamra keletkezett jókora vérhólyagot, illetve javasolt-e...
Péniszen keletkezett vérbúb
tegnap a barátommal egy vad szex után (erősen ittas állapotban) egy búb jelent meg a péniszén. kb olyan méretű mint a hüvelyk ujjam perce. kékes...
Pattanás, vérhólyag a talpamon
Csak a job talpamon, több hónapja makacs pattanás és vérhólyag jellegü valami van, Nem fáj és nem okoz problémát/godolom, mert a talp...
Café au lait