Pattanásszerű kiütések

Tisztelt Doktornő!  

1, 5 éves kisfiam kézfején, ujjain és nemiszervén egy ideje nagy pattanásszerű kiütések jelennek meg.Ezeknek egy idő után sárga lesz a közepe és ha megnyomom gennyszerű váladék ürül belőle.Sem a gomba, sem az ekcémaelleni kezelésre nem gyógyulnak. Magától hosszú idő múlva elmúlik, főleg, ha kinyomtam, de aztán újra előjönnek.Egyébként nem nyomogatom, nehogy elfertőződjön.Homokozni nem engedem, semmibe nem nyúl ami fertőzést okozhat.Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet ez, mi okozhatja? A nemiszervén is mitől jöhetnek elő ilyen kiütések? Milyen kezelést javasol?   Válaszát előre is  nagyon köszönöm! Tisztelettel: egy Anyuka                                                                                                          

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pattanásszerű kiütés témában

Kedves Kérdező!

Bakteriális fertőzés okozhat ilyen tüneteket. Szisztémás és lokális antibiotikum szükséges, és nagyon fontos hogy a tüneteket kössék be! Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. július 18., 21:16; Megválaszolva: 2009. július 18., 21:16
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben