Körömsérülés

Tisztelt Doktornő/ Doktorúr!

Egy hete megcsúsztam a vizes linóleumon, és beütöttem a lábam úgy, hogy a nagylábujjam körme felnyílt. Az ambulánslapon az van, hogy elemelkedett  köröm, de fixen rögzül, alatta heamatoma volt. Az orvos 2 lyukat készített a körmömön, hogy a vér eltávozzon, és bekötözték. Egy hét múlva levették a kötést (tegnap) , és azóta folyik belőle vér, de halvány. Körülötte maradt alvadt vér a lábujjamon. A kérdésem az lenne, hogy leáztathatom-e róla az alvadt vért, és hogy ennek az esetnek a gyógyulási ideje milyen hosszú lehet. Egy hét alatt begyógyulhat annyira hogy strandra lehessen vele menni?

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel: egy körömsérült

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza körömsérülés témában

Kedves Kérdező!

 

A körmét és lábát nyugodtan tisztíthatja. Nem kell félnie, de ne áztassa tartósan a lábát. Az ön ellátása teljesen szakszerű, de egy hét múlva nem javaslom, hogy standra menjen, legalábbis a vízbe ne menjen be.

 Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. július 14., 15:07; Megválaszolva: 2009. július 14., 15:07
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba a lábon
Tisztelt Doktor/nő/úr/. A lábam hüvelyujján liláskék a körmöm, de soha nem ütöttem rá. Ahogy növekszik a köröm ez az elszíneződés...
Miért viszket,és váladékozik?
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás