Protopic

Tisztelt Doktornő!

16 hónapos kisfiamnak Protopic 0, 03%-os kenőcsöt irtak fel.Tünetei: pattanásszerű kiütések, viszketés.2 hét használat után a tünetek megszüntek, de aztán újra előjöttek.Néhányszor még bekentem, de nem merem használni. Azt olvastam, hogy 2 éves kor alatt nem szabad használni, nekünk mégis felirták. Azonkivül a használói között daganatos betegség is előfordult.Ha szabad vele kenni, akkor ilyen gyakorisággal kenhetem-e? Azt is mondták, hogy megelőzésként hetente 1x kenjem be vele.Önnek mi a véleménye? Mit tegyek? Tanácstalan vagyok, nem szeretnék a kisfiamnak ártani.           Válaszát előre is köszönöm!   Tisztelettel: egy aggódó anyuka         

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza protopic témában

Kedves Kérdező!

Ne aggódjon, 2 hetes kezelés nem hajlamosít daganat kifejlődésre, de a Protopic kenőcs tényleg nem törzskönyvezett 2 éves kor alatt, ezért a továbbiakban ne használják!

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 13., 21:36; Megválaszolva: 2009. július 13., 21:36
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben