Roaccutan- nap

Kedves Doktornő! Roaccutant szedek már több mint fél éve. A bőrgyógyász csökkentette a nyárra napi 10mg-ra eddig 20-30mg-t szedtem.Napot ahogy lehet kerülöm.Csak ma volt egy kis problémám.Sajnos alapozó nélkül nem nagyon tudok kimenni az utcára mert azért még látható hogy problémás volt a bőröm de alapozóval már elfogadható. Ma körülbelül 1 órát kint kellett tartózkodnom mig elsétáltam az egyetemre és vissza próbáltam az árnyékban maradni de ez nem mindig sikerült..Semmi probléma nem volt de mostmár hogy itthon lemostam a sminket az arcom kicsit piros és egy-két helyen jobban kipirosodott ahol régebben pattanások voltak.Elég aggasztó számomra..: (El fog ez mulni? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pattanás témában

Kedves Kérdező!

Ne aggódjon, ez az 1 óra napon eltöltött idő még nem okoz problémát. Nagyon jó minőségű fényvédőt is tartalmazó alapozókat is lehet kapni, ha olyat választ, ami kifejezetten zsíros bőrre való, nem árt vele a bőrének, de ha lehet, azért csak olyankor használja, ha tényleg szükséges, otthon ne.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 10., 08:47; Megválaszolva: 2009. július 10., 08:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Piros folt/ kiütés/
Kedves Doktornő! Két-három hete egy kis piros folt jelent meg az arcomon jobb oldalt az orromhoz közel.Először azt hittem,hogy pattanás lesz,mintha...
Roaccutan kis dózisban
Kedves Doktornő! Körülbelül másfél éve kipattogzott a bőröm, amivel korábban soha semmi problémám nem volt. Kivizsgáltattam magam, minden...
Pattanás kezelése
Kedves Doktor Úr/Doktornő, Pár hónappal ezelőtt Davercin gélt és Skinoren krémet írt fel nekem bőrgyógyász pattanásaim kezelésére. Miután...
Fülcimpában egy pattanás
Fülcimbámba egy pattanás van, és egyszer kicsit megnyomtam és olyan hangja volt mint amikor konyomok egy pattanást, az volna a kérdésem mit tegyek és...
Mellbimbó pattanás
Kedves Szakértő! Már második alkalommal jön elő a mellbimbómon pattanás, nem az udvarán hanem magán a bimbón. Előző alkalommal magától...