Allergia? 2

Tisztelt dr. Nő!

Jelenleg a testvérem külföldön van így nem tud orvoshoz menni. Kérem, ha tud adjon tanácsot még a következőkben. Hogyan lehet a fertőzést elkapni? Ő is fertőz tovább? A Teterán krém ebben az esetben használható-e? Mennyi idő alatt mulhatnak el a kiütések?

Köszönettel:

 

Csenge

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bakteriális fertőzés témában

Kedves Csenge!

Közös fürdőkben, vizes helyiségben el lehet kapni a fertőzést, melyet tovább is adhat a beteg.

A Tetran kenőcs nem jó, inkább próbálja ki a Fucicort krémet.

A fertőzés hatékony kezelés mellett 2-4 hét alatt múlik el.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. július 13., 21:30; Megválaszolva: 2009. július 13., 21:30
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás