Allergia? 2

Tisztelt dr. Nő!

Jelenleg a testvérem külföldön van így nem tud orvoshoz menni. Kérem, ha tud adjon tanácsot még a következőkben., Hogyan lehet a fertőzést elkapni? Ő is fertőz tovább? A Teterán krém ebben az esetben használható-e?, Mennyi idő alatt mulhatnak el a kiütések?

Köszönettel:

 

Csenge

Dr. Bodnár Edina válasza bakteriális fertőzés témában

Kedves Csenge! Közös fürdőkben, vizes helyiségben el lehet kapni a fertőzést, melyet tovább is adhat a beteg. A Tetran kenőcs nem jó, inkább próbálja ki a Fucicort krémet. A fertőzés hatékony kezelés mellett 2-4 hét alatt múlik el.Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 13.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Felfázás!
Jó estét kívánok! Azért írok önnek, mert a nőgyógyászom gennyes(három+), véres(négy+) felfázást állapított meg nekem, amire természetesen kaptam gyógyszert....
Gombás fertőzés
T Doktorúr! Voltan orvosnál megállapították, hogy baktérium van a váladékban felírt 2 hetes augmentin duo kúrát. Közben megjött a menstruáciom és azóta...
Staphilococcus aureus telepek
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Terhességem vége felé hüvelyváladék tenyésztést végeztek, melyből kiderült, hogy Staphilococcus aureus nevű baktériumból sok telepet...
Lehet-e szexuális életet élni...
Üdvözlöm! Klion D100 hüvelytablettával kezelem magam "vegyes baktérium, reaktiv sejtelváltozásokkal járó gyulladás miatt" (10 nap). Utána Gynoflorral történne...
Mennyire veszélyes egy kismamának az
Tisztelt Doktor Úr! 15 hetes kismama vagyok, második gyermekemet várom. Sajnos teherbeesés környékén néhány uszodalátogatástól felfáztam és azóta ez a tünet...
Vizelet
Kedves Doktornő!   Hólyaghurutra gyanakszok, minden tünet erre utal, de kíváncsi vagyok a véleméynére. Tegnap voltam vizeletvizsgálaton és a következő...