Sotret és más gyógyszerek

Kedves dr. Nő!

Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy már 2008 őszétől szedem a sotret gyógyszert, mostanra már csak napi egy 20 mg-s 'adagot', viszont
bőrgyógyászati kontroll után jelentkeztek más panaszok, legközelebbi kontrollom csak nyár végén lesz, ezért új panaszaimmal elmentem a háziorvosomhoz, de elfelejtettem közölni hogy szedem a sotretet.Új panaszaim: ágyéktájékon gombás fertőzés erre kaptam 15 mg Pimafucort kenőcsöt, nyakamon két csomó található ez orvosom szerint lehet hogy megerőltetés miatt ezért arrakaptam 500 mg kiszerelésű Amoxicillin-t (antibiotikumot) , illetve egy visszatérő panaszom az ujjaimon jelentek meg kis hólyagok, valamikor leginkább kis vizhólyagokra emlékeztetnek, majd kifakadnak és ragadós váladék jön ki belőlük, orvosom azt mondta hogy ez is a gyulladás miatt van, erre kaptam 15 mg Ftorocort kenőcsöt.

Válaszát azzal kapcsolatban várom, hogy az általam leírt Sotret mennyiség mellett szedhető e pl az antibiotikum (vagy akár alkalmazható a többi kenőcs) . Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pattanás témában

Kedves Kérdező!

A háziorvos által felírt kezelés rendben van, és szedhető együtt a Sotrettel.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. július 09., 09:46; Megválaszolva: 2009. július 09., 09:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Piros folt/ kiütés/
Kedves Doktornő! Két-három hete egy kis piros folt jelent meg az arcomon jobb oldalt az orromhoz közel.Először azt hittem,hogy pattanás lesz,mintha...
Roaccutan kis dózisban
Kedves Doktornő! Körülbelül másfél éve kipattogzott a bőröm, amivel korábban soha semmi problémám nem volt. Kivizsgáltattam magam, minden...
Pattanás kezelése
Kedves Doktor Úr/Doktornő, Pár hónappal ezelőtt Davercin gélt és Skinoren krémet írt fel nekem bőrgyógyász pattanásaim kezelésére. Miután...
Fülcimpában egy pattanás
Fülcimbámba egy pattanás van, és egyszer kicsit megnyomtam és olyan hangja volt mint amikor konyomok egy pattanást, az volna a kérdésem mit tegyek és...
Mellbimbó pattanás
Kedves Szakértő! Már második alkalommal jön elő a mellbimbómon pattanás, nem az udvarán hanem magán a bimbón. Előző alkalommal magától...