Forcapil

kedves Doktor ur/no.forcapil kapszulat ajanlottak nekem a hajhullasomra ami kb egy honapja kezdodott.arra lennek kivancsi ha ez a kapszula segit a hajhagymakon mi a helyzet a szortuszokkel azok is meg fognak vastagodni vagy ez csak a hajra hat? valaszat koszonom

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hajhullás témában

Kedves Kérdező!

Csak a hajhagymákra hat, nem fog szőrösödni tőle.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. július 09., 09:36; Megválaszolva: 2009. július 09., 09:36
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
COVID utáni hajhullás
Örökletes hajhullás
Korai hajhullás
Tisztelt Doktornő! Fiam 18 éves. 4 hónapja kezdődött a hajhullása. Labort is csináltattunk, ami eltérés van, a TSH: 5,13 mU/L (0,4-3,7) ; AST: ...
Kemoterápia utáni ritka haj.
Tisztelt doktornő/doktor úr! 16 évesen kezdtem a kemót (heredaganat) és kb. 8 hónapig tartott. A kezelés után nem egészen egy hónappal nőtt ki a...
Arcszőr hullás
Tisztelt Cím! A problémám a következő lenne: Kb. 1 éve begyulladt egy fogam, amit aztán gyökérkezés követett. Egy ideig elvoltam vele, majd...