Megváltozott anyajegyek

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Márciusban nézettem meg az anyajegyeimet, akkor mindent rendben találtak.Digitális fényképezővel képeket csináltak egy csatlakoztatott nagyító félével.Gondolom ez így helyes volt.Nem igazán emlékszem viszont, hogy akkor milyenek voltak az anyajegyeim, de most az egyikben pár darab fekete pontot vetten észre.Ön szerint ez valami rosszat jelent? Úgy tudom ennyi idő alatt még nem változhat át egy anyajegy rosszindulatúvá? Valahol olvastam azt is, hogy a viszketés sem jó jel és ha jobban belegondolok egyszer már volt, olyan hogy viszketett.Ön szerint felkeressem újra az orvosomat vagy elég évente egyszer? Az alakja nem változott és nem is nedvedzik.

Köszönettel: K

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza anyajegy témában

Kedves Kérdező!

Az anyajegyet, mivel a színe, szerkezete megváltozott, mutassa meg bőrgyógyásznak, a dermatoszkópos kép alapján lehet csak eldönteni, hogy szükség van-e sebészi eltávolításra.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 02., 22:02; Megválaszolva: 2009. július 02., 22:02
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba