Furcsa

Üdvözlöm! Én egy 20 éves lány vagyok.6éve már küzdök patti problémákkal.Hálistennek mára már a  nagyja arcom megygógyult, és nem jönnek újabb ragyák.Csak egy dolog keseríti még meg az a életem. Azt szeretném kérdezni hogy lehet olyan pattanás az arcomon, ami soha nem múlik el? a jobb arcfelem közepén pontosan 3 nagy pattanásszerűség van. Azért írom hogy szerűség mert én akármi tettem ezekre (gyóyszert szedtem, vichy, garnier, aknefug) mindenféle pattanáskezelőt használtam de semmi se tünteti el vagy csökkentené méretüket.Vagy fél éve lassan ott  vannak. A bőrgyógyászt azért hagytam ott, mert mintha természetes dolognak vette vna, h azok ott vannak.Pedig...ő is tanácstalan. Szerintem ezek mérges pattanások, mivel kinyomni se lehet őket,   viszont hülyén hangzik, de tele van folyadékkal. Mit tanácsol? Mit tegyek rá?

Dr. Bodnár Edina válasza bőr ciszta témában

Kedves Kérdező!

Inkább cysták lehetnek, melyek csak sebészi úton tűntethetők el.

 Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. július 04., 20:03 ;Megválaszolva: 2009. július 04., 20:03
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...