Bőrrák és ízületi panaszok

Tisztelt Doktornő! Volt egy anyajegyem a lapockámon ami zavart, és leszedettem. Előtte elmentem bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy nem rosszindulatú, nyugodtan leszedethetem. Elmentem egy "jónevű" lézerklinikára, a helyről, és a személyzetről nincs túl jó véleményem, de ez most mellékes, csak azért írom, hogy megértse miért nem mentem vissza kontrollra, illetve a szövettan eredményért. A műtétet előkészítéssel együtt 20 másodperc alatt elvégezték. Viszont most, hogy meggyógyult, látok a heg közepén egy picike anyajegyet, és a heg is egy picit domború. Az lenne a kérdésem, hogy ha bőrrák lenne, akkor fájhatna e töle a lapockám, vagy ez inkább valami csont, vagy izületi probléma? Illetve, ha nincs magával a heggel problémám, akkor kell e foglalkoznom a pici anyajeggyel? Válaszát előre is köszönöm! Tina!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bőrrák témában

Kedves Tina!

A bőrrák nem okoz ízületi vagy csontpanaszokat, illetve csak akkor ha áttétet ad a csontokba. Ha a heg területében pici anyajegyszerű folt van, akkor érdemes személyesen bőrgyógyászhoz fordulni, és fontos hogy érdeklődjön a szövettani eredmény felől is.

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 28., 16:12; Megválaszolva: 2009. június 28., 16:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Basosquamous
Jó napot! kb 3 éve leszedtek az orrom alól egy 3mm Basosquamous nevű börrákot. erről sajnos szinte semmit nem találok az interneten pedig jó lenne...
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken