Nemiszervi betegség

Kedves Doktor Úr. Én egy 14 éves fiú vagyok.. A fitymámon piros foltokat vettem észre és viszket de nagyon, wc-zés után egy kicsit fáj is! Kérem segítsen rajtam..nemmerem elmondani az anyukámnak nemvolt semmien szexuális együtlét akkor hogy lehetséges? Kérem segítsen és valami gyógyszert is ajánlhatna hogy ne keljen beszámolni a szüleimnek.Köszönöm előre a segítségét!                                  Márk

WEBBeteg szakértő válasza fitymán piros folt témában

Kedves Márk!

Sajnos a dolog nem oldható meg ilyen egyszerűen, mindenképpen szakember segítségét kell kérnie. Azt nem értem, hogy miért nem tud a szüleihez őszinte lenni, hiszen bennük biztosan megbízik. A tünetei utalhatnak akár allergiás betegségre, akár gombás vagy bakteriális fertőzésre is, tehát a kezelést is ennek megfelelően kell megválasztani.

Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász

 Kedves Kérdező!

Gombás fertőzés okozhatja a tüneteket. Próbálja meg Canesten krémmel kenni, legalább 2 hétig naponta 3x.

 Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 25., 10:46; Megválaszolva: 2009. június 25., 10:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Genitális herpesz esetén ez...
Kisgyerek halanték pukli
Csomó az arcbőrben
Patológiai lelet értelmezése
Fotodinámiás terápia