Csomó a melludvarban

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az egyik reggel arra ébredtem, hogy a jobb melludvarban egy csomót észleltem, de semmi előjele nem volt eddig. Eset nem volt és reggelre keletkezett. Nyomásra fájdalamt érzek. Mitől alakulhat ki ilyen gyorsan, vagy csak egy pattanás lesz belőle? Még nem éresztem ilyet soha. A csomó szemmel is látható. A fájdalom egy mérges pattanáséhoz hasonlítható. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szőrtüszőgyulladás témában

 Kedves Kérdező!

Kialakulhat verejtékmirigy vagy szőrtüszőgyulladás az emlő területén, mely igen fájdalmas lehet. Bactroban kenőcsös párakötést javaslok néhány napig azért, hogy a folyamat beolvadjon. Ezt követően, ha a folyamat beolvadt, de nem ürült ki, akkor sebészileg ki kellene üríteni a csomót.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 25., 09:37; Megválaszolva: 2009. június 25., 09:37
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Mitől lehet?
Lábamon a szőrzet ritka, és úgy tűnik mintha a szőrtüszők be lennének gyulladva. Nem új keletű a probléma, csak eddig nem foglalkoztam vele. Nem...
Seb a női nemi szerven
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 3 hete epilálás után kialakult egy vöröses seb a bikivonalon, bal oldalon, közép tályt. Először olyan volt mintha egy...
Piros dudor - Mi lehet?
Tisztelt Doktornő! 6 hete egyik napról a másikra mikor felébredtem a péniszem tövénél egy kis pirosas pukli keletkezett. Pár nap múlva mikor...
Begyulladt szőrtüsző?
Kb. 2 hónapja begyulladt egy szőrtüszőm a bikinivonalon szőrtelenítés után. Próbáltam kinyomni de nem sikerült, 1 hét alatt folyamatosan nőtt, és...
Pattanás genitálián
Először szőrtelenítést követően jelent meg a nagyajkakon pattanás szerű elváltozás (feltehetően szőrtüsző gyulladás) , majd a...