Hajhullás, zsírosodás

Tisztelt doktor ur/no! kb egy honapja vettem eszre hogy a szokasosnal kicsit jobban hullik a hajam es nagyon ketsegbe estem mivel amugy is nagyon vekonyszalu igy meg hajmosaskor alig van az egesz kb annyira vastag mint a kisujjam.maskor is voltak hasonlo gondjaim foleg azzal hogy nagyon konnyen zsirosodik ket maximum harom naponta hajat kell mosnom.mitol lehet ez.nem szedem semmijen gyogyszert kb fel eve elkezdtem fogyokurazni es kb 8kg ment le de ezt rendszeres tornaval es kevesebb edesseggel tehat valoszinuleg nem vitaminhiany.mit tehtek milyen sampont erdemes kiprobalnom illetve szdjek e valamilyen vitamint ami ezen segithet mivel 25 eves lanykent nem szeretnek megkopaszodni vagy hasonlo.valaszat nagyon koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hajhullás témában

Kedves Kérdező!

Fokozott androgén hormon termelés okozhatja a panaszokat. Szedjen Forcapil kapszulát, és próbálja meg a Regain oldatot (mindkettő recept nélkül kapható) .

 

 Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 20., 21:50; Megválaszolva: 2009. június 20., 21:50
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
COVID utáni hajhullás
Örökletes hajhullás
Korai hajhullás
Tisztelt Doktornő! Fiam 18 éves. 4 hónapja kezdődött a hajhullása. Labort is csináltattunk, ami eltérés van, a TSH: 5,13 mU/L (0,4-3,7) ; AST: ...
Kemoterápia utáni ritka haj.
Tisztelt doktornő/doktor úr! 16 évesen kezdtem a kemót (heredaganat) és kb. 8 hónapig tartott. A kezelés után nem egészen egy hónappal nőtt ki a...
Arcszőr hullás
Tisztelt Cím! A problémám a következő lenne: Kb. 1 éve begyulladt egy fogam, amit aztán gyökérkezés követett. Egy ideig elvoltam vele, majd...