Futószemölcs..

Jó napot kivánok.

Másfél éves kislányomnak futószemölcse van.

4 napja jött ki az elsö a füle mögött, azóta a homlokán lett még öt darab.

gyerekorvosunk, mondta hogy jelentkezzünk be a bőrgyógyászatra, ott lekaparják.

Ennek én nem szeretném kitanni a gyereket,,,, Azt is mpndta, hogy csak esztétikai hiba, magától is el szokott múlni, ki is várjuk.

Kérnék tanácsot, hogy mit tehetnék, a hamarabb gyógyulás érdekében.

Köszönettel, Szentmiklósi Éva.

Dr. Bodnár Edina válasza futószemölcs témában

Kedves Szentmiklósi Éva!

Irasson fel a háziorvossal Isoprinosine tablettát és Differin gélt, melyek alkalmazásával hamarabb elmúlnak a szemölcsök.

 Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 20., 21:49 ;Megválaszolva: 2009. június 20., 21:49
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Futószemölcs
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A lábszáramon lévő futószemölcsömet grapefruit cseppel majd egaver oldattal kezeltem, szépen szárad a szemölcs de...
Café au lait
Piros tűhegynyi pontok a bőrön
Fábry szindróma?
Hónalj nyirokcsomó duzzanat