Ok=okozat 2.

Kedves Dr. Bodnár Edina! Köszönöm szépen válaszát, amely igencsak megnyugtató volt. (megmondom őszintén másra-rosszabbra- számítottam) Ennek ellenére lenne még egy kérdésem...Válaszában a fokozott androgén hormon termelést jelöli meg oknak...Kérdésem az volna, hogy ezek a tünetek, leginkább utóbbi... (makk nedvessége) meddig marad fenn, illetve én mit tehetek, hogy ezek az idegesítő tünetek abbamaradjanak! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza androgén témában

Kedves Kérdező!

Sajnos ez egyénfüggő, és nem tud tenni ellene semmit.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 15., 11:52; Megválaszolva: 2009. június 15., 11:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon