• Allergia, vagy bőrbetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Azért fordulok önhöz, mert a páromnak bőrproblémái vannak(makacs férfi nem jár orvoshoz, "majd elmúlik" alapon). A cége orvosa azt mondta neki, hogy gyermekkori allergia miatt van. Az arcbőrén pattanások keletkeznek, majd mielőtt kilehetne őket nyomni, begyulladnak,és maguktól elmúlnak. Ilyenek néha a combján is előfordulnak.A dereka tele van kis kiütésekkel,és a combja is. Amikor alkoholt iszik az arca bevörösödik!Akár 1sörtől is. De semmilyen fájdalma,vagy viszketése sincsen sehol soha.Kivéve, ha begyullad nagyon egy sebe/pattanása. A legfeltűnőbb a fotókon látható ilyenkor!Az arca egészen vörös, a szem környéke pedig teljesen SÁRGA!!/a szemkörnyékén nincsen semmilyen bőrprobléma/probléma amugy. Mitől lehet ez? Kérem segítsen..Ez csak nem allergia... Köszönettel: egy aggódó pár

        WEBBeteg szakértő válasza a rosacea témában

        Kedves aggódó pár!

        Gyomorprobléma, stressz, alkohol, napfény okozhat rosaceának nevezett bőrtüneteket. Kerülje a felsoroltakat, készíttessen egy H. pylori kilégzési tesztet, lokálisan használjon Rosex gélt.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-12 09:17:30; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés