• Allergiás lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jó napot kívánok.

        Barátomnak kezén, ujjai kozt minden héten elojonnek kisebb - nagyonbb foltok, amelyek osszehúzzák a borét, s olyan mintha ráncos lenne és picit piros is. Azt mondja néha viszket neki, s már a bokáján is van egy pici, meg a talpán is. Nem tudom ot rászedni hogy menjen el orvoshoz, mert ha bekeni canesten krémmel, akkor elmúllik..bár szerintem nem segít, mer utánna újra elojonnek a foltok..koszon szépen a válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező!

        Gomba antigén által kiváltott ekcéma lehet, ilyenkor mind a gombás fertőzést, mind az allergiát kezelni kell.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 09:44:11; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: