Mitesszerek a háton

Tisztelt Doktornő!

Kb. egy hónapja kezdtem el szedni Bio-Karotin + E-vitamint, hogy felkészítsem nagyon fehér bőrömet a napozásra. Másfél hete pedig az erős szénanáthámra Xyzal 5 mg-os filmtablettát kaptam. Nemrég az addig teljesen pattanásmentes hátamon apró, színtelen, a szőrtüszőkből kinövő mitesszerek jelentek meg. Szeretném tudni, hogy ezt okozhatja-e a Bio-Karotin kapszula vagy esetleg a Xyzal és ezért abba kell-e hagynom a szedésüket?

Válaszát előre is köszönöm:

Timi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mitesszer témában

Kedves Timi!

A Bio-karotin okozhatja a tüneteket, de ezért nem kell abbahagyni a szedését.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 10., 09:41; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:12
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
mi a teendő pattanások esetén?
16 éves vagyok és körülbelül 11-12 éves korom óta pattanásos az arcbőröm. Sok mindent kipróbáltam már, de egyik sem volt eredményes. Az utóbbi...
Grízek az arcbőrön
Tisztelt Weborvos! Az lenne a kérdésem, hogy az arcbőröm tele van grízekkel és pattanásokkal. Két hónapja szedem a Diane 35 nevű gyógyszert. A...
Bőrproblémák
Hiába tisztítom az arcbőröm tele van mitesszerrrel, mit tehetek ellene? A fejbőröm korpás az eddeig használt tucatnyi szer nem használt, a hajam...
Miteszer
Tisztelt Doktorno! Nagyon miteszeres a borom, ezert kamilla teaval szoktam parolni az arcom, hogy kitaguljanak a porusaim es ezutan kiszoktam oket nyomkodni....
Mitesszer
Kedves Doktornő! Rengeteg miteszer van az arcomon, bár pattanás nincs, ezek is elég zavaróak, mert ha nem nyomom ki a miteszereket akkor ugyebár ugyis...