• Mitől alakulhatott ki a párom péniszén egy nagy duzzanat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szemmel jól látható duzzanat jelent meg a párom péniszén egyik napról a másikra. Nagyon megijedtünk, ő még a rák ötletét is felvetette, de nagyon remélem nem erről van szó. Utánaolvastam a dolognak, de nem jutottam előrébb. A duzzanat közelebb esik a pénisz tövéhez, tapintással érzékelhető, hogy a fityma alatt egy nagy gumó van, mellette meg mintha egy ér vagy egy ín megkeményedett volna. Kérem segítsen nekünk! Orvoshoz mindenképp elmegyünk a jövő héten, de addig nem tudok nyugodni, amíg nem bizonyosodom meg róla, hogy semmi komoly.

        WEBBeteg szakértő válasza a péniszduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tünetek leírása alapján nem rosszindulatú daganat, hanem inkább vírusos szemölcs jelenléte valószínűsíthető, mely egyszerűen kezelhető. A vizsgálat majd felállítja a pontos diagnózist.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 09:27:16; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: