• Furcsa korpásodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő! Párom (21 éves/férfi) fejbőre iszonyatos módon korpásodik (nagyon nagy darabokban hámlik, - ugyanakkor a haja nem hullik, viszont nagyon vastag szálú iszonyatosan tömött és hosszú),   régebben nem csak a korpásodása volt feltünő de a fejbőrén piros foltok is voltak (pl a füle mögött ) amit a nizoral sampon úgyahogy eltűntetett, de hiába használja ezt a korpa viszont újra és újra előjön. Olyan kérdéssel fordulok önökhöz, hogy milyen készítményt javasolnak, illetve hogy mi lehet a baja? nem halgat rám bőrgyógyászhoz nem akar menni, remélem az addott válasz valamejest majd meggyőzi. Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a korpásodás témában

        Kedves Kérdező!

        Seborrhoea vagy pikkelysömör is okozhatja  a tüneteket. Próbálja meg a Sebiprox sampont és a Diprosalic oldatot alkalmazni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-07 18:31:28; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: