Fordyce pontok

Tisztelt doktor urak/hölgyek!

A kérdésem a következő lenne. Évek óta problémám a Fordyce pontoknak nevezett ártalmatlan bőrelváltozás, bár utánajártam, és tudom, hogy nem veszélyes, mégis, évek óta problémát okoz a nemi életemben, nem igazán merek ismerkedni, se semmi. Most végre utánajártam, mert végre alakulóban valami egy olyan lánnyal, aki érdekel is, és tényleg komoly lehet.

Rájöttem, mi ez, és találtam is egy Cu-skin nevű gyógyszert rá, de nem tudom, hogyan lehet beszerezni. Kérem önöket, segítsenek, hogyan tudom eltüntetni ezeket a pontokat, nagyon fontos lenne, eléggé látszanak, próbáltam már sokmindent, ami hasztalan volt.

(Képet nem töltök fel, pont ugyanolyan, mint amiket a neten látni lehet, a péniszem egészén látható amúgy)

Előre is köszönöm, tisztelettel:

Kiss Máté

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a Fordyce témában

Kedves Máté!

Interneten keresztül megrendelheti, vagy érdeklődjön a patikákban.

Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász

Kedves Kérdező!

 Sajnos ezt a gyógyszert nem ismerem, de nem hiszem hogy bármilyen gyógyszerrel eltüntethetők az elváltozások. Inkább sebészi megoldást (cryoterápia, elektrocoaguláció) illetve a lézer kezelést tudnék ajánlani.

 

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 08., 20:11; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Mi lehet az?
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon