• Kérem segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Régebben, ha bepirosodott, és égett a péniszem makkja, segített a Canesten! Most kb 2 hete újrakezdődött, és mivel halottam a melegvizes sós ülőfürdő jótékony hatásáról, gondoltam kipróbálom.Nem vált be sőt! Mivel nyakamon volt a hosszú hétvége és a panaszaim fókozódtak, gondoltam kipróbálok egyet s mást:úgy mint:Pimafukor, Neogranormon, Canesten, stb, sőt kipróbáltam a folyékony Betadint is! Lehet hogy valamire allergiás is lettem, de a panaszaim csak fokozódtak.Elviselhetetlenül fájt éggett a makkom, égető fájdalmat okozott a vizelés, sőt ki is sebesedett, és olykor vérzett is. Mivel a lábamonn valamilyen csípés nyomán piros folt kelettkezett, még péntekenn írt fel a körzeti orvosom 500gr-os Zinnath-ot, most ezt szedem. Ma kedden voltam A bőr és nemi gondozóban, ahol Sudokrémet, és Mycosyst kapszullát írtak fel.Ez akrém nem használ, és fájdalmat is okoz. Az ambuláns lapra az van ráírva, hogy:A glans penisen szinte összefolyó, nedvező, maculousus bőrfolyamat.Vizeléskor égő fájdalom. Megállapított diagnózis:B49H0 Mycosis k.m.n Várom válaszát, és a segítségét! Köszönettel:Novi!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgomba témában

         Tiszelt Kérdező!

        A gombás fertőzést tetőzte egy allergiás folyamattal és bakteriális felülfertőzéssel. Egyetértek a Mycosyt és a Zinnat szedésével, de helyileg én Betadine oldattal és Fucicort krémmel kenném.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 21:31:03; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.