Kérem segítsen!

Régebben, ha bepirosodott, és égett a péniszem makkja, segített a Canesten! Most kb 2 hete újrakezdődött, és mivel halottam a melegvizes sós ülőfürdő jótékony hatásáról, gondoltam kipróbálom.Nem vált be sőt! Mivel nyakamon volt a hosszú hétvége és a panaszaim fókozódtak, gondoltam kipróbálok egyet s mást: úgy mint: Pimafukor, Neogranormon, Canesten, stb, sőt kipróbáltam a folyékony Betadint is! Lehet hogy valamire allergiás is lettem, de a panaszaim csak fokozódtak.Elviselhetetlenül fájt éggett a makkom, égető fájdalmat okozott a vizelés, sőt ki is sebesedett, és olykor vérzett is. Mivel a lábamonn valamilyen csípés nyomán piros folt kelettkezett, még péntekenn írt fel a körzeti orvosom 500gr-os Zinnath-ot, most ezt szedem. Ma kedden voltam A bőr és nemi gondozóban, ahol Sudokrémet, és Mycosyst kapszullát írtak fel.Ez akrém nem használ, és fájdalmat is okoz. Az ambuláns lapra az van ráírva, hogy: A glans penisen szinte összefolyó, nedvező, maculousus bőrfolyamat.Vizeléskor égő fájdalom. Megállapított diagnózis: B49H0 Mycosis k.m.n Várom válaszát, és a segítségét! Köszönettel: Novi!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza bőrgomba témában

Tiszelt Kérdező!

A gombás fertőzést tetőzte egy allergiás folyamattal és bakteriális felülfertőzéssel. Egyetértek a Mycosyt és a Zinnat szedésével, de helyileg én Betadine oldattal és Fucicort krémmel kenném.

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 08., 21:31; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:17
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése