• Kérem segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Régebben,ha bepirosodott,és égett a péniszem makkja,segített a Canesten!Most kb 2 hete újrakezdődött,és mivel halottam a melegvizes sós ülőfürdő jótékony hatásáról,gondoltam kipróbálom.Nem vált be sőt!Mivel nyakamon volt a hosszú hétvége és a panaszaim fókozódtak,gondoltam kipróbálok egyet s mást:úgy mint:Pimafukor,Neogranormon,Canesten,stb,sőt kipróbáltam a folyékony Betadint is!Lehet hogy valamire allergiás is lettem ,de a panaszaim csak fokozódtak.Elviselhetetlenül fájt éggett a makkom, égető fájdalmat okozott a vizelés,sőt ki is sebesedett,és olykor vérzett is.Mivel a lábamonn valamilyen csípés nyomán piros folt kelettkezett,még péntekenn írt fel a körzeti orvosom 500gr-os Zinnath-ot,most ezt szedem.Ma kedden voltam A bőr és nemi gondozóban,ahol Sudokrémet,és Mycosyst kapszullát írtak fel.Ez akrém nem használ,és fájdalmat is okoz.Az ambuláns lapra az van ráírva,hogy:A glans penisen szinte összefolyó,nedvező,maculousus bőrfolyamat.Vizeléskor égő fájdalom.Megállapított diagnózis:B49H0 Mycosis k.m.n Várom válaszát, és a segítségét!Köszönettel:Novi!

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgomba témában

         Tiszelt Kérdező!

        A gombás fertőzést tetőzte egy allergiás folyamattal és bakteriális felülfertőzéssel. Egyetértek a Mycosyt és a Zinnat szedésével, de helyileg én Betadine oldattal és Fucicort krémmel kenném.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-08 21:31:03; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés