Narancsbőr, lábfájás

Tisztelt Doktornő/Úr! Két kérdésem van. 1. A kialakult narancsbőrön mennyire lehet változtatni sporttal? Elsősorba futásra gondolok (48 éves vagyok) ... 10 éve ülőmunkát végzek, a sportot a szülésekklel abbahagytam és bár átlagos a súlyom 62 kg/171 cm, de a lábam tönkrement... 2. Kb. 2 éve fáj mindkét lábam szinte állandóan (leszámítva a lábfejem) , sokszor egész erős a sugárzó fájdalom, nyugalmi állapotban, fekve érzem leginkább... Már voltam kivizsgálásokon tavaly, de semmit nem találtak... arra gondolok laikusként, hogy a vérkeringésem rossz az ülőmunkától és az okozza ezt a fájdalmat... (soha nem dohányoztam, nem ittam) Mindenesetre néha elgondolkozom, hogy vajon most már örökké így marad ez? és mennyire normális? Válaszát várom tisztelettel és köszönettel (nem tudom, mások látják-e a levelem, azért nem írtam aláírást)

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza narancsbőr témában

Kedves Kérdező!

1.Sportolással nagyon sokat lehet javítani a narancsbőrön. A futás jó ötlet, főleg úgy ha vesz olyan testhez simuló nadrágot, amelyben fokozódik a vérkeringés és így az anyagcsere.

2. A fájdalom miatt el kellene menni reumatológiára, mert lehet a tüneteket gerincpanaszok okozzák, illetve próbáljon meg szedni Detralex tablettát.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 04., 17:23; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése