• Belgyógyászati kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Bodnár Edina!

        Köszönöm az alábbi válaszát

        'Igen, a problémát emésztési gondok, legtöbbször a gyomorban lévő baktérium okozza, és az idegeskedés is ront rajta. Ezeken kívül kerülje a fűszeres, forró, csípős ételek, a kávé fogyasztását, és a napfényt."

        Az lenne a kérdésem, hogy milyen alternatív módok vannak, vagy egyéb kezelési módszer a problémára?

         

        Üdvözlettel:

        Zozi

        WEBBeteg szakértő válasza a bőr témában

        Kedves Zozi!

         Ebben a betegségben inkább a megelőzés a fontos, amit már írtam azoknak a kerülése nagyon fontos. Sajnos az alternatív gyógymódokat nem ismerem, keressen fel természetgyógyászt, biztos tud Önnek segíteni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 21:55:42; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?