Lamisil mellékhatás

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

A kérdésem az lenne. hogy 10 napos Lamisil tabletta kúra okozhat-e olyan vérképleletet, mintha hepatitis b vírusr lenne a szervezetben.

Tisztelettel

Váradiné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a lamisil témában

Kedves Váradiné!

A Lamisil tabletta emelheti a májenzim értékeket ugyanúgy mint a hepatitis vírusok, azzal a különbséggel, hogy ha gyógyszer okozta a májenzimemelkedést akkor a gyógyszer abbahagyását követően a májenzimértékek normalizálódnak, míg hepatitis fertőzéskor ez nem következik be. Nagyon fontos ilyen esetben a gyógyszer elhagyása, és vírus szerológiai vizsgálatok elvégzése.

 

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 04., 17:33; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:17
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?