Viszkető anyajegy

Tisztelt Doktornő!

 

A hátamon található több anyajegy is (ebből 4-5 db ami kiálló). Az egyik mostanában pár hete néha elkezd viszketni. Érdeklődni szeretnék, hogy mitől lehet ez és veszélyes-e? A másik kérdésem, hogy 11 hetes terhes vagyok, ilyenkor le lehet-e szedetni, vagy csak később. Veszélyes-e a babára nézve?

 

Köszönettel:

 

Margaréta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a anyajegy témában

Kedves Kérdező!

A viszketést okozhatja a bőr kiszáradása, de a terhességben felszaporodhat bilirubin is, de azért érdemes megmutatni személyesen bőrgyógyásznak. Terhességben csak a biztosan rosszindulatú anyajegyek távolíthatók el.

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 01., 23:26; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:48
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?