• Hajhullás lehet gyógyszerszedés miatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Hajhullással kapcsolatban lenne problémám.Eléggé hullik a hajam ami nagyon zavar mert tele van vele a lakás.Syncumar váralvadásgátlót szedek örökletes trombózishajlam miatt. A tájékoztatóban benne volt a mellékhatásoknál a hajhullás.De nekem ezt a gyógyszert örökre szednem kell.Valószínű hogy a gyógyszer miatt hullik? Közben a háziorvosom írt fel Ferrograd folsav és vas tartalmú tablettát.Bánfi samponnal is mosom a hajam de ugyanúgy hullik. Mit tegyek? A vastabletta szedése alatt abbamarad a hullás ha nem szedem akkor pedig újra fog? Köszönöm válaszát! Viktória

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező!

        Syncumar szedése mellett nagyon ritka a hajhullás, de előfordulhat. Ha vashiánya van, akkor a vastabletta szedése megszűnteti a hajhullást. Ha nem szedi a vas tablettát, és újra kialakul a vashiány, akkor újból fokozódhat a hajhullás.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 23:25:25; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos