• Pattanások

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő!

        Rendszertelen vérzés és a pattanásaim miatt már 3 éve fogamzásgátlót szedek, régebben Diane35öt és fél év kihagyás után Belarát írt fel a nőgyógyászom. Amikor a régi gyógyszert szedtem szép volt a bőröm viszont miután abba hagytam ismét kijöttek a pattanásaim amit az új gyógyszer nem hozott teljesen rendbe, igaz egy kicsit visszahúzódtak.4. hónapja szedem a Belarát és nem tudom, hogy visszatérjek-e a Diane35re. Állítólag az már  elavult gyószernek számít, ezért is írták fel nekem a mostanit. Ön mit tanácsolna?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező!

        A Diane35-nek a hormon tartalma sokkal magasabb, mint a Belaraé, ezért kismértékben hatékonyabb is. Én a Belara szedését tudom javasolni.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 23:24:03; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: