• Belgyógyászati kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        A segítségét szeretném kérni, abban, hogy az csak az államon elég régóta folyamatos gyulladás van, amely igen ritkán pattanássá alakul, de ez igen elenyésző. A bör tapintásakor érzem, hogy ez gyulladás. Alaposan tisztitom, s kizárólag csak az államon van ilyen jellegű bőrproblémám, annyit sikerült kideritenem, hogy nagy valószínűséggel gyomorral kapcsolatos..
        Nem tudom mennyire elhanyagolható, hogy sokat idegeskedem mostanában, bár ez előtte is létező problémám volt.

         

        Várom szíves válaszát, s köszönöm előre is a segitséget.

        Üdvözlettel,

        Zozi

        WEBBeteg szakértő válasza a gyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, a problémát emésztési gondok, legtöbbször a gyomorban lévő baktérium okozza, és az idegeskedés is ront rajta. Ezeken kívül kerülje a fűszeres, forró, csípős ételek, a kávé fogyasztását, és a napfényt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 23:21:33; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: