• Chlamídia, vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hello. Van egy kis problémám. A barátnőmnek csináltak angliában egy klamidia tesztet és pozitiv volt. Utána hazajött Magyarországra itt is csináltatott egyet és itthon azt dobta ki a teszt hogy nincs semmi baja. Utána a nőgyógyász elküldte urulógiára és ott csináltattak vele még egy tesztet annak most várjuk az eredményét. Most viszont szex közben elkezdett vérezni. Egy hete volt nőgyógyásznál ő azt mondta hogy méhszáj ép. Akkor most mi lehet? Köszönöm előre is.

        WEBBeteg szakértő válasza a chlamydia témában

        Kedves Kérdező!

        Chlamydia fertőzés esetén nem szokott jelentkezni szex közbeni vérzés, ezt inkább trichomonas fertőzés okozza, ill. hormonális fogamzásgátlók szedése is kiválthatja. Komplett STD szűrés lenne a legcélravezetőbb.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-31 16:42:25; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: