• Mitől lehet kiütés a nemi szerven?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egy jo ideje h felvagyok fazva huzamosan es a baratomnak kiutese lett a nemi szerven,apro pattanas szeru. on szerint mitol lehet?

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütés, felfázás témában

        Kedves Kérdező!

        Bakteriális vagy gombás fertőzés okozhatja  a tüneteket, ezért vizeletvizsgálat és STD szűrés ( Bőr- és Nemibeteg Gondozó) ajánlott.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-31 16:39:57; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés