Hormonális elváltozás

Kedves dr. Úr/Nő: péniszemen szemölcs szerű kiütések jelentek meg. Az interneten utána néztem tüneteim alapján, hogy mi lehet ez és a tünetek alapján (szemölcsök miatt) arra jutottam hogy HPV. Már voltam urológusnál és azt mondta hogy ezek a kiütések hormonális dolgok miatt alakultak ki semmi más miatt. Az lenne a kérdésem, hogy bízzak meg az orvosi véleményben vagy vizsgáltassam ki magam alaposabban? +hogyan lehet ezeket a kiütéseket eltüntetni mert esztétikailag nem valami szépek. Milyen gyógyszerrel? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza HPV fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Ha mindenképpen ki akarja zárni a HPV fertőzést, erre lehetősége van a HPV centrumokban, ahol bizonyos összeg ellenében mintát vesznek, mellyel egyértelműen ki lehet mutatni, hogy van-e fertőzése vagy sem. Ha valóban HPV fertőzése van, akkor azt megfelelő kezeléssel gyógyítani lehet.

Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. május 29., 13:30; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés