• Pórusok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Köszönöm szépen válaszát.Roaccutannal kapcsolatban kérdeztem. Megpróbálom végülis napi 10 mg-ra felemelni. A problémám inkább az hogy 1-2 hete az arcomon egy kis területen nagyon kitágultak a pórusok.Nem tudom mitől lehet ez? Nem hatna már a gyógyszer? Ha megint "normálisan" szedném összehuzódnának? És mi lehet az oka annak hogy csak igy egyik napról a másikra ilyen láthatóak, kitágultak lettek a pórusaim?:(Nem tudna ajánlani addig is valamilyen pórusösszehuzó krémet amit roaccutan mellett is használhatok? Válaszát nagyon szépen köszönöm előre is

        WEBBeteg szakértő válasza a tág pórus témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, ha terápiás dózisban szedné a Roaccutant, akkor összehúzódnának a pórusok. Sajnos a Roaccutan mellett nem lehet hámlasztó kezeléseket alkalmazni, melyek hatására összehúzódnának a pórusok.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 10:17:38; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: