Hirdetés
      • Bőrgyógyászati probléma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Nekem olyan problémám van, hogy mindkét combtövemben kelések jönnek ki! Amik idővel kifakadnak és gennyes-véres váladék folyik belőle! Eddig csak 1-2 jelentkezett, de mostmár 3-4 is kijön egyszerre! Fáj, szúr és egyre nehezebben múlnak el!

        Mit tehetnék, hogy elmúljanak? Van rá valamilyen kenőcs?

        Előre is köszönöm a segítséget!

        Tisztelettel: Anett

        WEBBeteg szakértő válasza a kelések témában

        Kedves Anett!


        Az Ön által említett probléma antibiotikumokkal és kenőcsökkel kiválóan kezelhető, keressen fel bőrgyógyász szakorvost. Az elváltozásokat ne nyomkodja, amennyiben dohányzik, sürgősen szokjon le róla, mert a betegsége visszatér.

         

        Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-28 10:15:15; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!
        Körömgombától szenved?