• Kérdés Dr. Kocsis István Úrhoz. Piros pöttyök a makkon.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr!

        Meg szeretném tudni milyen bajom lehet pontosan.

        Piros pöttyök vannak a makkomon, ég és viszket is. Kb 1hete jelentkeztek a tünetek. Barátnőmnek is elenyésző folyása van és neki is viszket. Neki két hete vannak tünetek de már azt mondta elviselhetőbb.  (Talán azóta mióta óvszerrel csináltuk.) Talán gombás fertőzést kaptunk volna, vagy óvszerallergia? Ha igen ilyenkor mi a teendőnk? Lehet rá kapni valamilyen gyógyszert, kenőcsöt vény nélkül?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Üdv: xy

        WEBBeteg szakértő válasza a pöttyök témában

        Kedves Kérdező!

        Nem gondolnám, hogy mindketten az óvszerre allergiásak, inkább gombás fertőzésük lehet. Próbálják meg Canesten krémmel kenni.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 09:44:41; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon