• Új anyajegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        A bal herezacskómon több kisebb barna anyajegy szerű képződményt észleltem.Egyre emlékszem korábbról, de a többi új. A régi talán egy fél gombostűfej méretű, enyhén domború, a többi még kisebb. A színük barna. Mitől keletkeznek ezek és esetleg javasolja bőrgyógyász felkeresését?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        HPV fertőzés okozhatja a barna képződményeket. Forduljon STD szakrendeléshez, ahol több eltávolítási lehetőséget is felajánlhatnak.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 09:41:08; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.