Hirdetés
      • Pénisz:(

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nekem ogy olyan kérdésem lenne hogy a péniszemen megjelentek apro pici fehér pattanászserü kiütések! és néhol egykét érnél fehéren megvan duzzadva mintha belenne vizesedve vagy nemtudom! nemiéletett most régota nemélek! remélem tudd segiteni! előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt kérdező!

        A pénisze melyik részén észleli a kiütéseket? Váladékozása van? Az, hogy régen nem él nemi életet, mit jelent, 1-2 hét, 1-2 hónap, vagy év? Azt tudnám javasolni, forduljon Urológushoz.

        Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 19:03:18; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Körömgombától szenved?