• Fekélyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!! a férjemnek fekélyek jöttek a péniszén ami fáj is neki,mitől lehet ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a fekély témában

        Kedves Kérdező!

        A nemi szerven kialakult fájdalmas fekélyek fertőzésre utalhatnak, pl. nemi szervi herpesz, ha a fekély fájdalmatlan, akkor akár vérbaj tünete is lehet. Szakorvosi vizsgálat szükséges (bőrgyógyász).

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-21 16:20:56; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés