Hirdetés
      • Szőrzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok!

        A kérdésem a következő: A nemiszerven a szőrzet  kóros állapot miatt kopik el, vagy ez természetes állapot. A korom 59 év. Erre szeretnék választ kapni. Vissazfordítható-e? - hogy ne legyen szőrtelen.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrzethullás témában

        Kedves Kérdező!

        Valószinüleg a korral is jár a szőrzet megritkulása, de endokrinológiai kivizsgálás lenne szükséges.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-22 23:04:46; Megválaszolva: 2011. október 03., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: